Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:84.80.52.62

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Beoordelingsnominatie Piet Schoonenberg
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.804 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Rooms-katholieke Kerk[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Rooms-katholieke Kerk. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! RenéV 11 sep 2009 00:46 (CEST)Reageren

  • Beste bewerker van Rooms-katholieke Kerk, mag ik het hierboven staande bericht van RenéV dringend in je aandacht aanbevelen? Je maakt het op deze manier zeer moeilijk om de geschiedenis van het lemma te raadplegen. Uiteraard bedankt voor je bijdragen! Vr. groet, --JanB 12 sep 2009 15:52 (CEST)Reageren
    • Ik zou me over beide opmerkingen niet al te veel zorgen maken; je loopt een artikel van meer dan 70 kilobyte zo te zien nauwgezet op onder meer spelling na. Dat lukt niemand in 1x. Compro 14 sep 2009 06:29 (CEST)Reageren

Joachim le Sage ten Broek[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, hartelijk dank voor uw goede bijdragen aan Joachim le Sage ten Broek! Wilt u er echter alstublieft wat meer op letten dat u wat meer de toon bewerking ter controle-knop gaat gebruiken? U maakt namelijk ontzettend veel bijdragen na elkaar, wat zeer duidelijk is terug te zien in de geschiedenis van het artikel. Neem ook alstublieft het bericht hierboven van RenéV even door. Dank! Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 7 mei 2011 09:27 (CEST)Reageren

Karl Barth[brontekst bewerken]

Uw bewerking in het artikel Karl Barth heb ik ongedaan gemaakt, ik heb enige twijfel over de toevoeging. Wilt u, indien deze toevoeging volgens u gewoon correct is, deze nader onderbouwen? Bij voorbaat dank, BlueKnight 14 apr 2012 14:48 (CEST)Reageren

Toon bewerking ter controle[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Rooms-katholieke Kerk. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Brimz (overleg) 4 jan 2013 22:06 (CET)Reageren

Otto Klemperer[brontekst bewerken]

Beste, . Sommige van uw bijdragen zijn moeilijk te controleren. Kunt u in de regel samenvatting een bron zetten of een toelichting geven indien u weer tekst toevoegd? Zie onderstaande tekst:

Beste gebruiker,

Je hebt een wijziging aangebracht in het artikel Otto Klemperer. Kun je ook een bron geven om deze wijziging te onderbouwen? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. Je kunt als je de toevoeging doet het beste het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat, gebruiken om de bron aan te geven. Meer informatie over bronnen en referenties kun je hier vinden.

Met vriendelijke groeten, Inertia6084 - Overleg 13 jan 2013 21:01 (CET)Reageren


Toon bewerking ter controle[brontekst bewerken]

Hallo,

Het is hier al enkele malen duidelijk gemaakt, en blijkbaar heeft u dit niet goed begrepen, want u heeft reeds weer een hoop (kleine) bewerkingen gedaan, waardoor het erg onoverzichtelijk wordt. Zoals hierboven ook al enkele malen aangegeven, als u een bewerking heeft gedaan, en u bent van plan nog meer bewerkingen te doen, druk dan op Toon bewerking ter controle. Hier kunt u zien of uw bewerking gelukt is, zo ja, dan kunt u gewoon verder gaan met bewerken. Zo nee, dan kunt u deze aanpassen. Als u namelijk op opslaan klikt, en er zit toch een fout in, gaat u deze weer verbeteren, wat onoverzichtelijke situaties oplevert.

Post Scriptum: U kunt u ook aanmelden als lid, wat nog handiger is!

Met vriendelijke groeten,

Daan Beckers (overleg) 16 jan 2013 12:01 (CET)Reageren

Pauze![brontekst bewerken]

De laatst afgetreden paus is niet paus Celestinus V, maar paus Gregorius XII. Verder heeft een aftreden niets in het artikel over de RK kerk verloren. Dat hoort op de pagina des mans. Kleuske (overleg) 11 feb 2013 14:34 (CET)Reageren

Diaconie[brontekst bewerken]

"Daarnaast moet worden vermeden dat de gever zich niet als hoger geplaatst mag beschouwen". Ik weet niet zeker of daar staat wat u bedoelt. Groet, Kleuske (overleg) 19 feb 2013 15:43 (CET)Reageren

Geschiedenis van de Rooms-katholieke Kerk[brontekst bewerken]

Beste,

U hebt de nodige informatie toegevoegd op het artikel over de Rooms-katholieke Kerk. De pagina wordt inmiddels behoorlijk groot, en daarom is het misschien een goed idee om de beschrijving van de geschiedenis op een aparte pagina te plaatsen. Ik heb dat op de overlegpagina voorgesteld. Omdat het merendeel van de tekst door u toegevoegd is, vraag ik me af wat u hiervan vindt.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 18 mrt 2013 01:47 (CET)Reageren

Bedankt voor uw reactie,

Ik begrijp uw voorstel en sta er in zekere zin neutraal tegenover, want ik ga niet over het beleid van Wikipedia. Wel moet gezegd worden dat het katholicisme een sterk historiserende religie is (in tegenstelling tot het protestantisme of de islam die nogal 'essentialistisch' zijn en daarom eenvoudiger 'samengevat' kunnen worden ), in de zin dat de historische ontplooiing van de Kerk van belang is voor het juist verstaan van het katholicisme.

Ik denk daarom dat het de voorkeur verdient het lemma te handhaven, hoewel ik erken dat het wat groeistuipen kent.

Met vriendelijke groet

Beoordelingsnominatie Piet Schoonenberg[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Piet Schoonenberg dat is genomineerd door RJB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140826 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 aug 2014 02:02 (CEST)Reageren